cat | cast | eng

Taller en família "Construïm un laberint"

Ens hem de quedar a casa. Per això, des de la Fundació pensem que és un bon moment per gaudir de la creativitat en família. El servei educatiu de l’Espai Guinovart us proposa una activitat per descobrir noves obres de Josep GUINOVART com el “LABERINT”.

L’artista, en aquesta obra, explora la lògica del laberint com a enigma, com a joc o com a representació de la vida i del coneixement.

És una activitat per fer dins de casa, per gaudir tota la família i per reflexionar. Un cop s’aixequi el confinament i la vida torni als carrers i les places, l’Espai obrirà les portes per exposar totes les creacions que, des les vostres llars, ens hagueu fet arribar.

Un petit homenatge que l’ Espai vol retre a l’esforç de les famílies en uns moments tant difícils com els que ara ens toca viure.

Hola Amics i amigues de l’Espai Guinovart Agramunt!!!
Us proposem un repte artístic, imaginatiu, creatiu, misteriós i molt emocionant:

“LA CONSTRUCCIÓ D’UN LABERINT”
Abans de posar-nos en acció cal saber:

Què és un laberint???

Busqueu informació sobre el laberint de creta  i el laberint de Guinovart, segur que us ajudarà a cercar inspiració i augmentarà el vostre coneixement.

Ja ho heu fet? Doncs ara sí, comencem!!!

Els tres passos per la construcció del vostre laberint són:


PAS 1.  DIBUIX

Dibuixarem el laberint tenint en compte que només hi ha una sola porta d’ entrada, cap de sortida, però dins hi pot haver fenestres, portes, camins, passadissos, ponts, túnels, trampes, fosses, volcans...


PAS 2.  MATERIALS

Hem de cercar qualsevol material en desús que tinguem per casa com:

  • Cartons de tot tipus per fer la base del laberint, parets, portes, túnels....
  • Tot tipus d’envasos, embolcalls, taps, plàstics, espumes....
  • Fustes, objectes estrambòtics o brillants, joguines trencades, mecanismes estranys, teles i cordills per fer cortines que amaguin sorpreses....
  • Material per pintar, dibuixar, retallar i empegar.
  • També podeu crear diferents textures pel terra o parets amb sorra, sal, arròs...

PAS 3 CONSTRUCCIÓ

Us donem llibertat absoluta per la creació del vostre laberint. Pot ser una illa, una ciutat, un temple, un castell, una cova...

Esperem que aquesta proposta us hagi encantat a tots i a totes!!!

*Podeu penjar imatges del procés creatiu a les xarxes Instagram, Facebook i Twitter etiquetant amb el nom espaiguinovart.

*Quan tornem a obrir les portes de l’ Espai, exposarem els vostres laberints perquè tothom  pugui veure’ls en directe, perdre-s’hi dins i sobretot divertir-se!!!

*Més endavant us direm com fer arribar els LABERITNS.
*Per qualsevol dubte podeu fer arribar correu a ; serveiseducatius@espaiguinovart.cat