cat | cast | eng

Tina Modotti

M猫xic

És una selecció de l'obra antològica de la fotògrafa Tina Modotti,( Udine 17 d’Agost 1896- Ciutat de Mèxic 5 de Gener 1942) en la que hi podrem veure com reflecteix la realitat social d'un país -Mèxic a la vegada que ens mostra la seva preocupació per a que la imatge tingui uns continguts estètics. 

Aquesta exposició, organitzada amb la col·laboració de l'Instituto de México en España”, és itinerant i ha estat exposada amb anterioritat a la Llibreria Fotogaleria Railowsky de València on s'hi va fer la presentació l'any 1997, a l' A.C. Ongarri d'Elgoibar (Guipúzcoa), a la Sala Mestizo de Múrcia, a la Universitat d'Ambers (Bèlgica), al Centre Fotogràfic Can Basté (Barcelona), al Festival de Fotografia de Tarazona, al Museu Monjo de Vilassar de Mar i darrerament a la seu central del "Instituto de México en España" a Madrid. 

Fins al moment existien tan sols dos llibres sobre l'obra de Tina Modotti (un a Itàlia i l'altre als EUA), ha estat amb motiu d'aquesta exposició que s'ha editat el primer catàleg de Tina Modotti a l'Estat Espanyol.