cat | cast | eng

Descarrega't el   PDF

Gabinet Gaudí:

Una experiència didàctica

El Gabinet Gaudí és un equipament didàctic que va ser creat l'any 1997 per a atendre els grups escolars que visiten l'edifici de La Pedrera. El seu objectiu és estimular la curiositat per l'obra de Gaudí, divulgar les aportacions que va fer com a arquitecte i donar a conèixer el seu mètode personal de treball.

Amb motiu de l'Any Internacional Gaudí 2002, la Fundació Caixa Catalunya ha creat un Gabinet Gaudí "itinerant", que posa els resultats de la seva experiència a l'abast dels escolars de Catalunya.

El Gabinet Gaudí: una experiència didàctica, està estructurat en dues parts diferenciades que es complementen. L'una és una rèplica reduïda del Gabinet Gaudí, situat a la planta quarta de l'edifici de La Pedrera, i l'altra, una exposició complementària que l'il·lustra.

El Gabinet Gaudí és un taller accessible als grups escolars, on el monitor que dirigeix l'activitat -amb el suport de maquetes manipulables, objectes i imatges projectades, i a través d'un discurs senzill i entenedor- presenta les aportacions tècniques que Antoni Gaudí va fer al món de l'arquitectura.