cat | cast | eng

SUNSET GUINOVART JAZZ

Josep Guinovart

Celler Jean Leon. Torrelavit

El celler Jean Leon dirigit per Mireia Torres Maczassek és especial i únic per molts motius. La seva ubicació privilegiada amb vistes a les vinyes del Penedès, la qualitat dels seus "vins de finca", el respecte per la terra i la interesant història del seu fundador Jean Leon que expliquen cinematogràficament no deixa indiferent a ningú.

Aquest any el celler presenta una breu selecció d'obres de l'artista Josep Guinovart relacionades amb el món del jazz, gènere musical que va viure la màxima esplendor en l'època que Jean Leon també triomfava a Hollywood.

Trobareu obres de diferents èpoques, dels anys 50 com “ Grup de jazz”, “Blues” o “Espirituals”, obres dels 80 com “Homenatge a Bettsy Smith” o l’escultura a John Coltrane, o un abecedari del jazz dels 90 amb la seva característica cal·ligrafia amb els sentiments que li evoca aquest gènere musical.

L'exposició es pot visitar amb l'entrada al celler, però si voleu fer-la encara més completa, també ofereixen la possibilitat de reservar per un sopar maridat amb vins de finca Jean Leon amb actuació en directe d'un quartet de jazz.