cat | cast | eng

la Dona #soccugula

Taller impartit per Núria Costa Balasch
Taller impartit per Núria Costa Balasch. Llicenciada en Belles Arts i Economia, seleccionada amb “Veus Cugules” als premis Lar-va.03 de l’IEI i a la Va edició del concurs internacional de curtmetratges “Dona’m cine”. 

Contingut
A partir de la presentació del projecte #soccugula i el visionat de “Veus Cugules” es proposa un taller on es convida a espigolar plantes i històries. Recollint el registre gràfic d’aquestes plantes s’activarà una proposta d’experimentació simbòlica que ens servirà per realitzar una intervenció col·lectiva als safareigs d’ Agramunt, on es crearan estampes a partir dels rastres de les plantes recollides sobre diferents mides i suports (tela i paper), que serviran per “vestir” els safareigs d’empremta cugula. 

Per finalitzar, es crearà col·lectivament una “Plant-A-cció” amb llavors de plantes de marge que escriurà “soccugula” al terraplè del voltant dels safareigs. Amb aquesta acció es vol ressaltar allò que el sistema econòmic deixa al marge: plantes i dones, ressignificant la paraula cugula i repensant espais on plantar-se

Dv./Ds.
25
/26 Març
Dv. Hora: 19:00
| Duració: 1h30 
Ds. Hora: 11:00 | Duració: 2h

Espai Guinovart d’Agramunt
Safareigs d’Agramunt

Públic: juvenil, adult, gent gran
Inscripcions:
info@espaiguinovart.cat / 973 390 904
turisme@agramunt.cat / 973 391 089