cat | cast | eng

Presentació Any Guinovart

En un marc incomparable com és La Pedrera i gràcies a la generositat a la Fundació Catalunya la Pedrera vàrem presentar l'Any Guinovart.
Més de 250 persones - vingudes de tot el territori - ens varen poder acompanyar en un vespre tan emocionant.

L'acte va arrancar amb els parlaments de Maria Guinovart, presidenta de l'Espai Guinovart, Àlex Susanna, comissari de l'Any Guinovart, Bernat Solé, alcalde d'Agramunt i Llucià Homs, responsable de la gran retrospectiva que conclourà l'Any Guinovart a l'Espai Volart de la Fundació Vila Casas.

Vàrem comptar amb la gran mestra de cerimònies Àngels Aymar i amb la complicitat de Pepa López, Fèlix Pons i els néts de l'artista, la Clàudia i en Pau. Espontanis com Joan Jové, Gloria Picazo, Nani Marquina i Oriol Pibernat ens van acostar a la vessant més humana del Guino.

Un emotiu reportatge firmat per Pep Puig i la projecció de la cantata que Carles Santos li va dedicar en el seu dia a Guinovart varen cloure l'acte. 

Tot seguit i gràcies a la gentilesa de vins Jean Leon, Mas Blanch i Jové i Marco Abella, coca de recapte de la pastisseria Ramon d'Agramunt i Torrons Vicens vàrem poder brindar per la figura del gran artista.

Per temes d'aforament no vàrem poder donar entrada a tothom, però una nodrida representació d'amics, institucions, fundacions, museus, galeries, periodistes, amants de l'art... ens van acompanyar en un dia tan assenyalat.

Moltes gràcies a tots, ens veiem entre quadres, exposicions, escultures, activitats i el que sorgeixi..